Φωσφορούχα Χριστούγεννα: Μια ξεχωριστή πρόσκληση βάπτισης με χρυσές χιονονιφάδες

Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με τη Σταυρούλα για τη βάπτιση της κορούλας της Φωτεινής, δεν υπήρχε καμία ιδέα στο τραπέζι. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μια χειμωνιάτικη βάπτιση είναι πάντα συναρπαστική καθώς η εποχή πριν από τα Χριστούγεννα μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερη γκάμα στολιδιών και υλικών. Όλα μπήκαν στη λίστα: δαντέλες, παιχνίδια, κορδέλες, χιονονιφάδες, ελαφάκια, χιονάνθρωποι, δεντράκια, μπισκότα, ροζ, χρυσό & αστέρια! Αφού καταλήξαμε στη διάσταση, περάσαμε και στο γενικότερο concept, όπου καταλήξαμε ότι κυρίαρχη αίσθηση θα έχει η φρεσκάδα. Η χριστουγεννιάτικη βάπτιση με πρωταγωνιστή μια χρυσή κλασική χιονονιφάδα πήρε νέα μορφή με τη χρήση του πιο δροσερού και φρέσκου χρώματος pantone: το φωσφορούχο τριανταφυλλί. Ίσως η ζωντανή τονικότητα αυτού του χρώματος να χάνει στην οθόνη, όμως από κοντά είναι καθηλωτικά λαμπερό. Το κεντρικό θέμα, η χιονονιφάδα, αποδόθηκε με το ζεστό pantone metal gold, ενώ λεπτομέρειες του πετρόλ – ως πιο ψυχρό χρώμα – χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν ισορροπία στη σύνθεση. Ο φάκελος σφραγίστηκε με πορσελάνη, όπου αποτυπώνεται το αρχικό γράμμα της μικρούλας Φωτεινής.

snowflake-fluo-gold14

snowflake-fluo-gold1

Καθώς ανοίγει κανείς τον κομψό τριανταφυλλί φάκελο με τις χρυσές χιονονιφάδες, στο εσωτερικό του φακέλου συναντά το πιο χειμωνιάτικο pattern, τους ρόμβους.

snowflake-fluo-gold3

Στο στήσιμο του προσκλητηρίου, μεγάλο βάρος δόθηκε στο τυπογραφικό του κομμάτι, δηλαδή στο σημείο όπου παρουσιάζονται τα στοιχεια της πρόσκλησης. Εκεί αποδίδεται όλη η χαρούμενη γιορτινή διάθεση μέσα από διαφορετικά σχήματα, φόρμες και χρώματα, πάντα σύμφωνα με την επιλεγμένη χρωματική παλέτα.

snowflake-fluo-gold13snowflake-fluo-gold11snowflake-fluo-gold12snowflake-fluo-gold7snowflake-fluo-gold8snowflake-fluo-gold4Το Twogether ετοίμασε και αυτά τα καταπληκτικά βάζα με μπισκότα, ειδικά για τα οποία σχεδιάστηκαν πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα. Τα λαχταριστά βάζα δόθηκαν μαζί με τη μπομπονιέρα, σαν δώρα στους καλεσμένους.

snowflake-fluo-gold-sticker1snowflake-fluo-gold-sticker2snowflake-fluo-gold-sticker3snowflake-fluo-gold-sticker4snowflake-fluo-gold-sticker5snowflake-fluo-gold-sticker6

Στα τραπέζια κυριάρχησε το ροζ και η δαντέλα στα σουπλά, που ανέδειξε σωστά τα πολύχρωμα βάζα πλαισιώνοντας διακριτικά τη φουντωτή ροζ μπομπονιέρα.

fluo-gold-snow-soupla

Η παρουσία των ροζ σουπλά με εκτύπωση δαντέλας στη ροτόντα δημιούργησε ένα όμορφο ροζ δαχτυλίδι που αγκάλιασε και ανέδειξε διακριτικά το centerpiece.

fluo-gold-snow-table1fluo-gold-snow-table2fluo-gold-snow-reception

Ιδέα & σχεδιασμός: 2invite.gr

Μπομπονιέρες & στολισμός:  Twogether

Φωτογραφίες: Iosifina.gr

Χώρος: Macedonia Palace

Advertisements

About 2invite

graphic designer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: