Ομπρέλες στην άμμο

Η Δέσποινα κι ο Αναστάσης σκόπευαν να κάνουν τον γάμο τους στους ονειρεμένους Παξούς. Το ζευγάρι ήθελε να επικεντρωθεί στην καλοκαιρινή αίσθηση και στο γιορτινό κλίμα των ημερών που θα υποδέχονταν στο νησί τους καλεσμένους τους. Κάλεσμα για ένα χαρούμενο beach party στους Παξούς.

Μετά από αρκετό brainstorming, καταλήξαμε στην χρήση 2 υλικών, αυτό του craft και της διαφάνειας, καθώς ήταν υλικά που αντιπροσώπευαν τη Δέσποινα και τον Αναστάση αντίστοιχα. Το κάλεσμα του γάμου λοιπόν, θα προέκυπτε από την ένωση αυτών των δυο υλικών. Για να υπογραμμίσουμε την ένωση των 2 σε μια έννοια, που θεωρητικά είναι και το νόημα του γάμου, χωρίσαμε στις 2 κάρτες και τα 2 αντίπαλα δέη των γραμμάτων, τα σύμφωνα και τα φωνήεντα. Έτσι, δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο η μία κάρτα συμπλήρωνε την άλλη· καί οι δυο μαζί όριζαν το κάλεσμα του γάμου. Για να γίνουν τα παραπάνω, ο καλεσμένος έπρεπε να ακολουθήσει την προτροπή στο εξωτερικό μέρος του φακέλου, να τοποθετήσει τις 2 ομπρέλες στην άμμο, δυο τρυπούλες δηλαδή, όπου όταν έμπαιναν οι ομπρέλες, ευθυγράμμιζαν τα στοιχεία αποκαλύπτοντας το κάλεσμα.

Πρωταγωνιστικό και διπλό ρόλο είχαν οι 2 ομπρέλες: Από τη μια μετέφεραν το θαλασσινό κλίμα του beach party που ετοίμαζε το ζευγάρι, κι από την άλλη, έδιναν την υπόσχεση ότι στο party θα μπορούσαν οι καλεσμένοι να γευτούν πολλά και υπέροχα signature cocktails, που η Δέσποινα και ο Αναστάσης είχαν επιμεληθεί προσωπικά, ειδικά για την περίσταση.

ompreles stin ammo1

ompreles stin ammo2

ompreles stin ammo4

ompreles stin ammo5

ompreles stin ammo6

ompreles stin ammo7

Advertisements

About 2invite

graphic designer

One comment

  1. Τέλειο προσκλητήριο, φοβερή ιδέα!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: