βά…ΠΤΗΣΗ! Ταχυδρομικά αεροπλάνα ξεκινούν για την πιο πολυταξιδεμένη βάπτιση!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια Βάπτιση που έχασε το “ι” της… Έψαξε απο’ δω, έψαξε απο’ κει και βρήκε μόνο ένα “η”.  Στεναχωρημένη που θα ήταν ανορθόγραφη, άρχισε να κλαίει. Ξάφνου, την άκουσε μια παρέα από αεροπλανάκια που πετούσαν εκεί κοντά. “Γιατί κλαίς;” τη ρώτησαν. “Έχασα το “ι” μου και τώρα είμαι άσχημη…” απάντησε με αναφιλητά η Βάπτηση. Τ’ αεροπλανάκια γέλασαν και κούνησαν χαρούμενα τους έλικες: “Ανέβα, θα σε πάμε βόλτα, κι όταν γυρίσουμε, θα είσαι η πιο χαρούμενη… βά…ΠΤΗΣΗ!!!! Πρόσκληση βάπτισης με θέμα τα ταχυδρομικά αεροπλάνα! Για παραγγελίες στο info@2invite.gr Άκαμπτο κουτί διάστασης 13x16cm & 5 cm ύψος, εκτυπωμένο κατά παραγγελία. Εναλλακτικά: πρόσκληση & μπομπονιέρα Εκδοχή σε κουτί 8,5 x 8,5 x 4 cm ύψος baPTHSH 8,5

Σε μεγάλο κουτί 19 x 22 x 8 cm ύψος με μεταλλικό αεροπλανάκι & υφασμάτινο πορτοφόλι

kouti big baPTHSH1

kouti big baPTHSH2

Πρόσκληση σε τρίπτυχο Α4+, χωρίς φάκελο. Κλείνει με διαφανές αυτοκολλητάκι. baPTHSH 23 6baPTHSH 15 7baPTHSH 16 Χωνάκια! vaitsakia aqua & no color2 vaitsakia aqua & no color Σουπλά με ταχυδρομικές σφραγίδες! Και μια εξαιρετικά πρωτότυπη λεπτομέρεια: μια κομψή ευχαριστήρια κοπτική κάρτα περιμένει τον κάθε καλεσμένο στο ποτήρι του! Η ομορφιά αυτής της εφαρμογής κρύβεται στο γεγονός ότι το καρτελάκι με το ευχαριστήριο μήνυμα βρίσκεται ψηλά, προκαλώντας τον καλεσμένο να την δει. Άψογο αισθητικό αποτέλεσμα για τον στολισμό του τραπεζιού, με τον πιο διακριτικό και χαριτωμένο τρόπο: ένα γλυκό ευχαριστώ! Ένα βιβλίο ευχών έτοιμο για απογείωση!

all baPTHSH 2invite

pillow & kasetina baPTHSH

pillow baPTHSHchoco baPTHSH 2invite soupla baPTHSH 2invite xonaki & choco baPTHSH 2invite Ιδέα για μπομπονιέρα: Ένα κουτάκι με κουφέτα, τυλιγμένο ή φτιαγμένο από ταχυδρομικό καφέ χαρτί (craft), ένα αυτοκόλλητο σε σχήμα γραμματοσήμου, που φυσικά έχει τα αεροπλανάκια και τέλος όλο αυτό σφραγισμένο με μια σφραγίδα! Τώρα αν το δέσετε και με ένα σπάγγο, ακόμα καλύτερα! Μια ακόμη πρόταση γα μπομπονιέρα: πετσέτες χειρός ή πορτοφόλια custom made με εκτυπωμένο το θέμα της πρόσκλησης. Μπορείτε  να εκτυπώσετε το δημιουργικό της πρόσκλησης σε πετσέτες, πορτοφόλια ή τσαντάκια και να ετοιμάσετε για τους καλεσμένους σας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα, καθώς και να παραγγείλετε ένα σετ με πετσέτες με το όνομα του μωρού, ενθύμιο από τη βάπτιση! Δείτε περισσότερα στο link. Για παραγγελίες στο info@2invite.gr petsetes set baPTHSH2 Η Αφροδίτη, στη βάπτιση των διδύμων της στην Άνδρο, στόλισε τον χώρο της δεξίωσης με 2 banner από μουσαμά, ένα για τον καθένα! banner baPTHSH H Μαρία εμπνεύστηκε από αυτό το θέμα την τούρτα της βάπτισης του μικρού Θανάση και την υλοποίησε στην Μαρία Ξερικού. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό! Ένα φτερό για μένα, παρακαλώ! cake xerikou maria Νέες αφίξεις, νέες βα…ΠΤΗΣΕΙΣ! Ο ενθουσιασμός  του ταξιδιού, η γλύκα της βάπτισης, ο επόμενος προορισμός οι μαγεμένες πόλεις του κόσμου! Vintage διάθεση και κοσμοπολίτικος αέρας, σφραγίδες στο διαβατήριο βροχή και νέες VIP αφίξεις στην πύλη 2 παρακαλώ! Καλό ταξίδι!

About 2invite

graphic designer

3 comments

 1. Georgia Kefala

  πανέμορφη η ιδέα-υλοποίηση…

  Like

 2. Μανταλένα

  ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες!Αυτό μου θύμισε αυτή η υπέροχη,πολυταξιδεμένη πρόσκληση!Μπράβο!

  Like

 3. ΦΩΤΕΙΝΗ

  ξερω απο που εμπνευστηκες την ιδεααααααααααααα

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: