Ένα γλυκό χωριό.

Η βάπτιση δυο διδύμων αλλά και τα γενέθλια ενός πεντάχρονου κοριτσιού, αποτέλεσαν έναυσμα για ένα σωρό δημιουργίες!

Τα γενέθλια της μικρής έγιναν στο Macedonia Pallace, ένα ανοιξιάτικο πρωινό. Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το γραφείο Floris Special Events, το οποίο και μου ανέθεσε να σχεδιάσω το concept της εκδήλωσης. Ξεκινώντας από την είσοδο, τους καλεσμένους καλωσόριζαν 2 μεγάλες αμυγδαλιές

 και ένα σωρό πολύχρωμα σημαιάκια! Σε όλα τα τραπέζια, από το σημείο υποδοχής μέχρι τα τραπέζια των καλεσμένων υπήρχαν κυλινδρικά βάζα καλυμένα με μια εκτύπωση του δημιουργικού που ακολουθήσαμε.

Οι χάρτινες πεταλούδες περίμεναν υπομονετικά τους καλεσμένους πάνω στα καλαμάκια τους, ενώ τα περίτεχνα cupcakes στα τραπέζια προετοίμαζαν τους καλεσμένους για την πιο γλυκιά γιορτή!

Η μεγάλη αίθουσα ήταν χωρισμένη σε τρια κομβικά σημεία. Μετά από το ανοιξιάτικο καλωσόρισμα στην είσοδο, τρία περίπτερα ανέλαβαν να καθορίσουν το ύφος και την παιχνιδιάρικη διάθεση. Το πρώτο περίπτερο ήταν το “Mommy’s Patisserie” από όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να πάρουν κάθε λογής πεντανόστιμα γλυκά και τρελούτσικα ζαχαρωτά. Η αίσθηση του μικρού γαλλικού ζαχαροπλαστείου υπογραμμίστηκε από τις καρέκλες που το Floris Special Events μετέφερε εκεί ειδικά για την εκδήλωση.

Λίγο παραπέρα, ένα ουζερί, το Ουζερί Ιωάννα, ετοίμαζε πυρετωδώς και κερνούσε τους καλεσμένους με τα πιο εκλεκτά καλούδια και ορεκτικά. Κι επειδή η λεπτομέρεια είναι το παν για να εδραιωθεί ένα concept, οι δίσκοι των σερβιτόρων ήταν δίσκοι παλιού παραδοσιακού καφενείου και το ψωμί μοιράστηκε σε μεγάλα κόσκινα που με ένα δαντελένιο σεμεδάκι, εκτελούσαν χρέη γαβάθας.

Η μεγάλη ώρα όμως έφτασε και η παραμυθένια τούρτα πήρε τη θέση της στο κέντρο της μεγάλης, χαρούμενης αίθουσας!

Όμως τί αξία έχει ένα παιδικό πάρτυ αν δεν υπάρχει μια γωνιά ειδικά για τα μικρούλια; Υψώσαμε λοιπόν έναν θεόρατο, 16 μέτρων συνολικά τοίχο, για να χωρίζει την παιδική αίθουσα από τον χώρο των μεγάλων και φυσικά τον ντύσαμε με την ανάλογη ταπετσαρία που σχεδιάστηκε ειδικά για το θέμα μας. Εκεί δέσποζε το τρίτο περίπτερο, αυτό με τις μπαμπούσκες, που ανέλαβε να ικανοποιήσει κάθε παιδική φαντασία με τα υπέροχα κέικ, καραμέλες, macaron & ζαχαρωτά του, ειδικά για τους μικρούς καλεσμένους! Οι μεγάλοι μακριά!

Χίλια δυο χρώματα και πολλές μικρές και μεγάλες μπαμπούσκες περίμεναν παραταγμένες σε σειρά, ολοκληρώνοντας έτσι μια παραμυθένια μέρα στην Καραμελοχώρα των Παιδικών Ονείρων!

* * * * * *

Το επόμενο περίπτερο δημιουργήθηκε για λογαριασμό του γραφείου εκδηλώσεων “Δόνα” για μια βάπτιση διδύμων, αγόρι και κορίτσι.

Η γιορτή της βάπτισης θα γινόταν σε ανοιχτό χώρο και το περίπτερο με τα ζαχαρωτά μπήκε δυστυχώς στο πιο δυσδιάκριτο σημείο, μια και οι ιδιοκτητες του ενοικιαζόμενου χώρου εκδηλώσεων απαγόρευσαν την τοποθέτησή του σε μια πιο περίοπτη θέση για άγνωστο λόγο. Όπως και να έχει, τόσα χρώματα, δεν κρύβονται έυκολα, οπότε το ζαχαρένιο περίπτερο “The Candyland” δέσποζε σκανταλιάρικα ανάμεσα σε ροζ και γαλάζια μπαλόνια στον χώρο των παιδιών!

Παρακάτω, ο χώρος υποδοχής όπως τον έστησε η “Δόνα”.

Ήταν μια ωραία μέρα!

Advertisements

About 2invite

graphic designer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: