Πρόσκληση βάπτισης με θέμα τα Cupcakes! Α Cute Patisserie!!!

Είναι αλήθεια ότι η βάπτιση με θέμα cupcakes δεν έχει “φορεθεί” πολύ στην Ελλάδα. Το πάμε από ‘δω, το πάμε από ‘κει, πεταλούδες, νεραϊδούλες, πριγκιπέσσες, αλλά το θέμα μας, ότι το κοριτσάκι μας είναι το πιο γλυκό απ’ όλα, κάπου το χάνουμε στη μετάφραση! Στο διαγωνισμό της γλύκας, θα με συγχωρήσουν για σήμερα οι πεταλούδες, οι νεραϊδούλες, και οι πριγκιπέσσες, αλλά, να πάρει, τα cupcakes έχουν ζάχαρη! Τί να κάνουμε; Όλοι οι (ζαχαρένιοι) δρόμοι, οδηγούν σε ένα…

Πρόσκληση βάπτισης  με θέμα τα cupcakes!!!

 

Για παραγγελία, στο info@2invite.gr

H πρόσκληση μπορεί να εφαρμοστεί σε 3 διαστάσεις.

16x22cm (με φάκελο) / 17x17cm (με φάκελο) / A4 (νέα διάσταση χωρίς φάκελο)

2patisserie 15

1patisserie 23

Τετράγωνη εκδοχή 16×16 cm με λευκό φάκελο.

3patisserie 16

 

Σε μωβ!

patisserie 15 purple

4efarmoges patisserie

Πρόταση για μπομπονιέρα – πετσέτα χειρός:

petseta bobo patisserie

wishbook purple patisserie2

 

Μια πρόσκληση όλο γλύκα, που δίνει το έναυσμα για να ξετυλιχθεί ένας απίστευτα πολύχρωμος και ζαχαρένιος κόσμος! Σ’ αυτό το θέμα όλα είναι εύκολα. Κινούμαστε σε όποιους χρωματισμούς cupcakes θέλουμε (αποφεύγοντας το πορτοκαλί σε γενικές γραμμές) και στήνουμε το δικό μας χαρούμενο σκηνικό!

 

Και μην ξεχνάμε τα χωνάκια με ζαχαρωτά για τα παιδάκια!

5efarmoges3 patisserie

Αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να θυμούνται το θέμα σας και…αφού φάνε τα cupcakes, μπορείτε να δέσετε και στις μπομπονιέρες μικρά κοπτικά καρτελάκια!

Φτάσαμε στο πάρτυ, δεξίωση, πείτε το όπως θέλετε, εγώ το λέω, η γιορτή μετά! Σε περίπτωση που ο χώρος είναι απλός και θέλετε να δώσετε μια πινελιάζάχαρης στην αισθητική του, σε 2 πράγματα μπορείτε να επεμβείτε με χαμηλό κόστος: στον…αέρα και στο τραπέζι! Αν πρέπει να διαλέξετε πού πρέπει να δώσετε βάση, στον στολισμό του τραπεζιού υποδοχής ή στην αίθουσα, σκεφτείτε το εξής: τα σημαιάκια θα τα βλέπουν οι καλεσμένοι να ανεμίζουν όση ώρα είναι στην αίθουσα, ενώ το τραπέζι υποδοχής, το πολύ ένα λεπτό. Αν στολίσετε με σημαιάκια πάνω απ’ τα τραπέζια, θα έχετε αγκαλιάσει όλη την αίθουσα με κάτι απλό, ενιαίο και χαρούμενο. Αφήστε που θα σας μείνουν για τα επόμενα 5-6 γενέθλια!

Εφόσον έχετε φροντίσει τον περιβάλλοντα χώρο, αυτό που μένει, είναι να περάσετε το θέμα σας σ’ αυτό που βλέπει ακριβώς μπροστά του ο καλεσμένος: το πιάτο! Εδώ σειρά έχουν να επιστρατευτούν σαν βάση vintage πουά ή καρό τραπεζομάντηλα που θα δώσουν σπιτική ζεστασιά στο χώρο και σουπλά με cupcakes που θα υπογραμμίσουν το πιο γλυκό θέμα για βάπτιση!

Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το δημιουργικό της πρόσκλησης σε πετσέτες, πορτοφόλια ή τσαντάκια και να ετοιμάσετε για τους καλεσμένους σας μια ξεχωριστή μπομπονιέρα, καθώς και να παραγγείλετε ένα σετ με πετσέτες με το όνομα του μωρού, ενθύμιο από τη βάπτιση!

 

 

petseta patisserie

pougi patisserie

 

Eκτύπωση σε ποδιά!

podia patisserie podies boy patisserie

Oh! How Sweet!

Advertisements

About 2invite

graphic designer

One comment

  1. Anonymous

    Μου εχετε δωσει τοσες πολλες ιδεες που δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: