Βάπτιση με θέμα το ροζ τριαντάφυλλο. Très chic!

Φανταστείτε έναν ολάνθιστο κήπο με ροζ τριαντάφυλλα, πέρλες, τραγανά μπισκότα Παπαδοπούλου, ζωγραφιστά σερβίτσια, σοκολατένια cupcakes με μικρά τριανταφυλλάκια στην κορυφή…Φανταστείτε την πιο ρομαντική βάπτιση!

Το ροζ τριαντάφυλλο, εκ των πραγμάτων, είναι από τα πιο ρομαντικά πράγματα που έχει πλάσει η φύση, ίσως μετά το ηλιοβασίλεμα! Αν μιλάμε όμως για gilie καταστάσεις, ε, τότε είναι πρώτο! Η επιλογή αυτού του θέματος, ακριβώς επειδή είναι πολύ ρομαντικό, πρέπει να προσεγγιστεί με απλότητα για να βγει στην επιφάνεια η ομορφιά και η γλυκύτητά του.

Η πρόσκληση βάπτισης για κορίτσι με θέμα το ροζ τριαντάφυλλο, σερβίρεται απαραιτήτως πάνω σε ένα ροζ πεταλουδένιο μπισκότο! Για παραγγελίες στο info@2invite.gr

1rose garden 23

Νέα εκδοχή: Τριαντάφυλλα σε στεφανάκι

rose garden 23 stefani

2rose garden 15

rose garden 16

4efarmoges rose garden

wishbook rose garden

Βιβλίο Ευχών σε πουά

wishbook rose garden poua

petseta bobo & portofoli rose garden

petseta set rose garden

Πορτοφόλια μπομπονιέρες, εκτύπωση κατά παραγγελία.

portofoli rose garden1

Έτοιμα για αποστολή!

portofoli rose garden2

Το ροζ τριαντάφυλλο μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες, μικρές λεπτομέρειες του στολισμού, χαρίζοντας τη ζωντάνια και την φρεσκάδα του. Αν το κάλεσμα γίνει σε εξωτερικό χώρο και έχετε …όλο τον ουρανό δικό σας, μπορείτε, μαζί με τα σημαιάκια, να κρεμάσετε μεγάλες τριανταφυλλένιες μπάλες από χαρτί! Καλό θα ήταν, για μεγάλα μεγέθη, να κινηθείτε σε επίπεδο χαρτοκοπτικής, γιατί οι μεγάλες τριανταφυλλένιες μπάλες που έχουν τα καταστήματα με είδη διακόσμησης και στολισμού ταιριάζουν πιο πολύ σε γάμο.

Μια καλή και οικονομική ιδέα θα ήταν να κολλήσετε στα πλαϊνά του κεντρικού τραπεζιού, ή του τραπεζιού στο σημείο υποδοχής, μερικά τριανταφυλλάκια σε διάφορα μεγέθη, μπλέκοντας διακριτικά και κάποια άλλα λουλούδια σε όμοια και πιο παστέλ χρώματα. Οι φουντωτές ντάλιες θα ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή, καθώς έχουν το ίδιο extranagant μέγεθος και σχήμα.

 

Advertisements

About 2invite

graphic designer

One comment

  1. fourfourina

    Μια ολάνθιστη βάπτιση!!!I beg your pardon…Αυτό ήταν!Μου κόλλησε!!!Και δεν εννοώ το τραγούδι!Εννοώ το τέλειο προσκλητήριο με το τριανταφυλλάκι!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: