Φόρμα Παραγγελίας Βάπτισης

Παρακαλούμε διαβάστε πριν συμπληρώσετε τη Φόρμα Παραγγελίας που ακολουθεί:
 
Σημειώσεις για το κείμενο της πρόσκλησης & λοιπών εφαρμογών
Παρακαλώ αναγράφετε τα στοιχεία με κεφαλαία και πεζά, όπως επιθυμείτε να παρουσιαστούν στην πρόσκληση, ορίζοντας λεπτομέρειες όπως:
08/07/2016 ή 8/7/2016 ή Κυριακή 8 Ιουλίου 2016
Ι.Ν. /  Ιερός Ναός / εκκλησία / ξωκλήσι / παρεκκλήσι
καθώς και τονισμό στα επώνυμα και τοποθεσίες.
  • Τα ονόματα θα αναγραφούν στην πρόσκληση με τη σειρά που θα ορίσετε (Άννα Παπαδοπούλου και όχι Παπαδοπούλου Άννα) και με την ορθογραφία και τον τονισμό που θα ορίσετε. Με την ανάθεση του σχεδιασμού, η μακέτα θα σχεδιαστεί ανάλογα με τα στοιχεία που θα ορίσετε και θα παρουσιαστεί το πρώτο προσχέδιο όπου και θα διορθωθούν τυχόν λάθη. Το δεύτερο, διορθωμένο προσχέδιο (εφόσον υπάρξουν διορθώσεις) είναι και το τελικό. Αν υπάρξει ανάγκη για περαιτέρω αλλαγές στο δεύτερο προσχέδιο, δηλαδή αλλαγή στο κείμενο ή στον τονισμό ονομάτων, πέρα από τα τυπογραφικά λάθη που τυχόν να γίνουν από εμάς, το τρίτο προσχέδιο χρεώνεται 30 ευρώ επί της γενικης τιμής. Οι μακέτες θα τυπωθούν ακριβώς όπως φαίνονται.
  • Το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας σημαίνει ότι, πέρα από το δημιουργικό, έχετε ελέγξει όλα τα τυπογραφικά στοιχεία και συμφωνείτε με αυτά. Εάν υπάρξει οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος μετά το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας των προσχεδίων, τα έξοδα επανεκτύπωσης βαρύνουν τον πελάτη.
  • Η χρέωση των 30 ευρώ ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή στη διάσταση του προσκλητηρίου από αυτό που αρχικά επιλέξατε κατά την ανάθεση.
  • Οι 2 μακέτες, μια με κάλεσμα στη δεξίωση και μια χωρίς δεν χρεώνονται. Η τρίτη μακέτα, π.χ. με λίστα γάμου αλλά χωρίς κάλεσμα, χρεώνεται 30 ευρώ.
  • Οι αλλαγές στο χρώμα και μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό δεν χρεώνονται. Σε περίπτωση που οι αλλαγές που επιλέξατε είναι αρκετές, η νέα μακέτα χρεώνεται 50 ευρώ επί της γενικής τιμής, κατόπιν συνεννοήσεως με τη γραφίστα.
Κάνετε Copy – Paste σε νέο mail την παρακάτω λίστα και αποστολή στο info@2invite.gr
ή
Copy – Paste στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας που ακολουθεί στο τέλος.
Φόρμα Παραγγελίας για πρόσκληση Βάπτισης
Ημερομηνία ανάθεσης παραγγελίας:
Ονοματεπώνυμο επικοινωνίας:
Κινητό:
Θέμα πρόσκλησης (o τίτλος του post στο site ή το blog):
Τεμάχια:
Διάσταση:
Ποιότητα χαρτιού:
Ημερομηνία:
Ώρα:
Εκκλησία:
Γονείς:
Όνομα μωρού:
Νονός / ά / οί:
Δεξίωση:
Διεύθυνση αποστολής παραγγελίας:
Κείμενο παρουσίασης των παραπάνω στοιχείων:
(σε περίπτωση που επιθυμείτε να συντάξετε τα στοιχεία με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που παρουσιάζεται στο δείγμα ή με κάποιο κείμενο)
Λοιπές εφαρμογές: (σουπλά, χωνάκια, βιβλίο ευχών κλπ.)
Παρακαλούμε αναφέρετε την εφαρμογή και το κείμενο ή τα ονόματα που θα μπουν σε αυτήν.
_________________________________________________________________
  • Από τη μέρα ανάθεσης της πρόσκλησης & των εφαρμογών χρειάζονται 3 εργάσιμες μέρες για τον σχεδιασμό.
  • Από τη μέρα επιβεβαίωσης της μακέτας, χρειάζονται 6-8 εργάσιμες για εκτύπωση και κατόπιν παράδοση ή αποστολή της παραγγελίας.
Ηλεκτρονική Φόρμα Παραγγελίας για πρόσκληση Βάπτισης:

Advertisements